Vacatures

Vacature plaatsen

Vul onderstaand formulier volledig in om uw personeelsadvertentie te plaatsen. Uw vacature wordt, zonder tegenbericht, 60 dagen op de website getoond. Het tarief is € 360,- (excl. btw).
ZorgvisieBanen maakt onderdeel uit van medischebanenbank; het grootste online vacaturenetwerk voor professionals in zorg en welzijn. Uw vacature komt zowel op ZorgvisieBanen, Skipr alsmede op medischebanenbank.nl.

Extra promotie via Topjobs
U kunt uw vacature ook extra onder de aandacht brengen door in het formulier te kiezen voor 'topjob'. Uw vacature wordt dan in een opvallende kleurstelling getoond bij de zoekresultaten, verschijnt regelmatig op de homepage en wordt prominent weergegeven in Vacature Alerts.
Het tarief van een topjob is € 110,- (excl. btw).

Contact
Meer informatie? Kijk op www.medischebanenbank.nl, of e-mail arbeidsmarkt@bsl.nl. Voor vragen over de plaatsing van vacatures, kunt u contact opnemen met 030-638 3735 (helpdesk). Wilt u meer informatie over diverse vacaturepakketten, werkgeversprofielen en andere wervingsmogelijkheden, bel 030-638 3956 of e-mail arbeidsmarkt@bsl.nl.

ZorgvisieBanen Vacature Alert

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Stel een persoonlijke Vacature Alert in.
Kies zelf welke vacatures u interessant vindt en hoe vaak u deze per e-mail wilt ontvangen.

Aanmelden Alert ►